Festivalen pågår för fullt

Eat Art Festivalen pågår för fullt och är inne på sin andra vecka. Årets festival erbjuder 24 kreativa evenemang mellan den 1-15 juni! Hela programmet livestreamas och våra deltagare får en unik inblick bakom scenen, inne i köken, hänga med ut i trädgården och ta del av smakupplevelser -antingen på plats hos våra kreatörer eller hemifrån.

 

Förra veckan filmade vi bland annat en livekonsert från en vacker innergård i Östersund, smakade och korade Jämtlands godaste kaka och var med på föreläsning i stans nyaste butik -Vågen Zero Waste. I söndags hade vi en gästspelning från Höga Kusten och fick tips på bästa surströmmingsmenyn. Vi kan summera vår första vecka med många fina möten där mat och kultur förenade människor både fysiskt och digitalt.

 

Alla digitala sändningar är tillgängliga gratis för alla. Vi vill nå ut och sprida kunskap och glädje om länets kreativa matkultur. Istället för att ta betalt ger vi möjlighet att donera till arrangörerna.

Mer om programmet hittar du här – Vi ser fram emot en till smakrik vecka!

Like this article?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Leave a comment