Multikulturelstaden Östersund

Östersund har en stor kulturell diversitet tack vare sina invånare från hela världen. Det speglar sig även i gastronomin. De senaste två åren var succérestaurangen Merhaba en favorit för många festivalbesökare. Upplägget för i år kommer att vara lite annorlunda på grund av  rådande läget. Merhaba goes virtual! Du får möjlighet att följa med kockarnas förberedelser inför en exklusiv happening på fredag, 5 juni.  Tillsammans med Stoffe från Jazzköket lagar 12 kvinnor från 9 olika länder mat och delar med sig av sina bästa tips för smakexplosioner från hela världen.

Blir du sugen? Häng med på livesändning på torsdag och få tillgång till matlagningsvideos som kommer att sändas på fredag, 5 juni.

För övrigt: Restaurang Merhaba är en satsning av Innanförskapsakademin och erbjuder olika praktikprogram och ett kunskapsprogram. Syftet med kunskapsprogrammet är dels att människor med olika bakgrund utbyter erfarenhet och kunskaper och dels att inspirera företag och organisationer att satsa på mångfaldsrekrytering. Om du vill praktisera eller inleda ett samarbete så hittar du alla kontaktuppgifter på Innanförskapsakademin. 

Like this article?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Leave a comment