Semifreddo med myskmadra

Är du hemma i karantän och sugen på något riktigt smaskigt? Benny från Republiken Bar &  Kök visar ett läckert recept som du lätt kan göra hemifrån. Semifreddo med myskmadra och fjolårets jordgubbar. Mums filibaba!

Vill du ladda ner recept?
Klicka här: Benny_Republiken
 
 
 
I år fyller Östersund 10 år som Unesco Creative City of Gastronomy! Det vill vi fira med er! Vi smyger just nu runt i köken i Östersunds restauranger, där vi fångar upp stadens bästa recept som ni kan laga hemifrån. Vi filmar 10 kockar där de delar med sig av sina favo-recept som ni kanske vill komponera till en 10-rätters meny hemma!?

Vill du läsa mer om Creative City nätverket? Klicka här

Like this article?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Leave a comment