Festivalen tänker nytt

Just nu är det viktigare än nånsin att stötta våra lokala aktörer! 

Vi lever in en kreativ stad och i år fyller faktist Östersund 10 år som Unesco Creative City of Gastronomy. I samråd med Destination ÖstersundÖstersunds kommun och företagare i stan har vi därför valt att ändra konceptet och digitaliserar programmet samt förlänger festivalen. Vi kommer inte att anordna en mathantverks marknad. Under de två första veckorna i juni kommer ni istället att hitta massor med kreativa aktiviteter där vi som vanligt blandar gastronomiska och kulturella aktörer. 

Vill du vara med, hör av dig till oss så kan vi spåna fram något bra tillsammans. 

 

-En matlagningskurs online? ”Laga mat inspirerad av världen från Jämtländska råvaror”

-En digital smakprovning? Där deltagarna få hämta en påse med smakprov innan och sitta hemma och smaka på ost/praliner/chark/inlagda grönsaker.

-Cook-a-long från din restaurang där du utbildar dina kunder och visar en särskild teknik eller metod? Efter så erbjuds kunderna et bra pris på utrustning eller råvara för merförsäljning.-Middag med koncert? Smakprovning i samband med musik för att aktivera flera av våra sinnen?-Bakom kulisserna på din restaurang/tillverkning. Låt dina kunder bli interaktiva och ställa frågor om din produktion eller tillverkning.

Like this article?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på email

Leave a comment