Avslutar Eat Art Festivalen

Den magiska kvällen som kallas för Kulturkalaset och går av stapeln den 16 juni under Eat Art Festivalen. Missa inte detta tillfälle att göra något gemensamt – strax innan kollegorna splittras inför semestern.

KÖP BILJETTER NU

#winenot

Smakvandringen startar inomhus hos Wine Not? Vinbar, i Storsjöteatern.

”Vi älskar vin. Vi vill visa er vinvärlden på ett sätt som gör er nyfikna på att fråga, utforska, smaka och upptäcka nytt. Sen gillar vi ju mat också. Vi ser vår meny som vinlistans bästa vän, med smaker som gifter sig, där ett plus ett blir fem och får er att höja på ögonbrynen.

För, trots allt – Wine Not?

#HEIMFoodStudio

and Colombian Chef Paula Silva

HEIM it’s a brand new Food Studio concept. A fully-fledged start up hub! HEIM aims at bolstering tourism development by boosting sustainable gastronomy.

Paula Silva is a Colombian coachef who has been learning and experimenting with raw agricultural products or as she prefers to call them: “pure” products. She is not only a famous chef and gastronomic advisor in Colombia but a guide to finding the balance between soul and body. She defines her profession as “Coachef” as the perfect combination of pure cuisine and the holistic transformation of the Self.

#jazzköketbistro

Vi kockar har nu sållat ut det bästa ur hösten och denna ljuvliga skördetid i Jämtland, och komponerat fram en skön meny.
I sann Jazzköket-anda så arbetar vi med 80% lokala produkter och resten är såklart ekologiskt.

#Residensträdgården

Vegan food the Nordic Way! Come and meet veggie chef Richard Nystad from #Norway who will be cooking Flowfood vegan mince: your new hype food!

Richard Nystad is one of Norway´s most profiled “green -chefs”. He is one of the founders behind the health concepts Hagen and Persillery in Trondheim. He has traveled all over Norway and presented a healthy food philosophy in the form of lectures, food courses, presenting dishes to festival goers across the world. He has also written the cookbook “Mer kål, mindre jål (More cabbage, less trouble)”, and can be heard on NRK P1, national radio on Sunday’s

#Badhusparken

Skoogs Krog flyttar till Badusparken från Funädsalen med kockar från UNESCOs nätverk.

”Vi använder oss av de lokala producenterna, odlar själva, komposterar, använder vinslattar till vinäger och mycket mer! Vi också tar vara på allt underbart som skogar & fjäll har att erbjuda genom att sylta, göra saft, koka marmelad, göra oljor bland annat. Att laga mat från grunden med äkta råvaror är både roligt och fantastiskt gott!” Emil Bertilsson

#Republiken

”Republiken Bar&Kök öppnade portarna första gången i oktober 2014. Idag drivs restaurangen av Patrik Forsman och Jon Persson. Vi är anslutna till Visita och HRF. Vi är med i nätverket Krogar mot Knark.

Hos oss hittar du god, modern mat med råvaror av hög kvalitet, hög servicenivå och avslappnad atmosfär i en miljö som andas harmoni!

Vi erbjuder fräscha cocktails och ett stort utbud av öl, en vinlista med nåt för alla, och mycket, mycket mer!” Republiken crew!

#ClubArtyParty

Smakvandringen avslutas på Storjöteatern OSD med Club ArtyParty!

INVITED ARTISTS DURING THE ArtyParty: 

Leave a Reply